Volledig scherm

Regionale voetbalteams strijden tijdens Rabobank Veluwecup Toernooi in 't Harde

'T HARDE - Bij Sportvereniging 't Harde strijden van zaterdag 6 tot en met zaterdag 13 augustus regionale voetbalteams tijdens het Rabobank Veluwecup Toernooi.

Op sportpark Schenk aan de Bovenweg strijden DSV '61, OWIOS, ESC, VV Elspeet, VV Oene en 't Harde tegen elkaar. De ploegen spelen op meerdere dagen en op verschillende tijdstippen. De jongeren onder de 19 van DSV '61, OWIOS, ESC en 't Harde laten hun kunsten zien tijdens het Jong Rabobank Veluwecup Toernooi dat op zaterdag 13 augustus van 10.00 tot 13.15 uur gespeeld wordt. Op speeldagen gelden verschillende toegangsprijzen. Deze opbrengst gaat dit keer naar de stichting Veluwse Wensambulance. Meer informatie over beide Veluwecup-toernooien staat op www.veluwecup.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.