Volledig scherm
Martin Verkerk en Juan Carlos Ferrero in 2003. © Pro Shots

Reprise van Roland Garros-finale in Apeldoorn

APELDOORN - Wie op donderdag 24 november in Omnisport Apeldoorn de vijftiende Afas Tennis Classics bezoekt, krijft een reprise van de Roland Garros-finale van 2003 voorgeschoteld.

Martin Verkerk en de winnaar van toen, Juan Carlos Ferrero uit Spanje, staan om 19.45 uur opnieuw tegenover elkaar. Het voorgerecht belooft ook veel goeds: de inmiddels 50-jarige Paul Haarhuis en Sjeng Schalken openen de vierdaagse om 17.00 uur.

Het speelschema van de Afas Tennis Classics is anders dan andere jaren. Wie wint gaat door, wie verliest ligt er uit. Tim Henman ontmoet vrijdagavond de winnaar van het generatiegevecht Haarhuis-Schalken. Goran Ivanisevc speelt zaterdagavond tegen de winnaar van Verkerk-Ferrero. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn er ook dubbels met Mansour Bahrami. Anders dan afgelopen jaren, begint de dag met een dubbelspel.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.