Volledig scherm

Rijbewijskeuring in augustus en september in Emmeloord

EMMELOORD - In het zorggebouw van Oude en Nieuwe Land aan de Kometenlaan in Emmeloord is woensdag 17 augustus en 14 september een rijbewijskeuring van het bedrijf RijbewijskeuringsArts.nl.

Wie rijbewijs C, D en E heeft en een verlenging van het rijbewijs nodig heeft, kan zich inschrijven. Kosten zijn 35 euro voor 75-plussers met een B- of E-rijbewijs, 55 euro voor een medische keuring en bestuurders met rijbewijs C, D of E en 55 euro voor mensen die een taxipas hebben. Leden van een (ouderen)bond en Oude en Nieuwe Land krijgen 5 euro korting. Een afspraak maken kan bij het landelijke afsprakenbureau, telefoonnummer 036-7200911. Meer informatie via het telefoonnummer en op www.rijbewijskeuringsarts.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.