Volledig scherm

Rijbewijskeuring voor senioren in Zwolle

ZWOLLE - Bij zorghuis Anna Heerkens aan de Hertenstraat 8 in Zwolle wordt dinsdag 26 juli een rijbewijskeuring gehouden.

De keuring is bedoeld voor senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs gekeurd moeten worden. Het maken van een afspraak is noodzakelijk. Leden van de thuiszorg kunnen dit doen via Carinova (0900-8662). Niet-leden kunnen bellen naar 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via www.rijbewijskeuringsarts.nl. Voor de keuring is een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag nodig. Dit formulier is verkrijgbaar bij de gemeente en via mijn.cbr.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.