Volledig scherm

‘Rijssen-Holten Panel’ vervangt bestaand burgerpanel

RIJSEN-HOLTEN - Alle huishoudens in Rijssen-Holten ontvangen in de week van 13 juni een uitnodigingskaart om mee te doen aan het Rijssen-Holten Panel.

Het Rijssen-Holten Panel is de nieuwe naam van het digitale burgerpanel waar de afgelopen 10 jaar honderden inwoners van de gemeente aan deelnamen. Het Rijssen-Holten Panel moet een nog grotere groep inwoners worden, die drie keer per jaar via internet een vragenlijst van de gemeente invult. Zo weet de gemeente wat de mening is van haar inwoners over uiteenlopende onderwerpen. De resultaten gebruikt de gemeente bij het maken van beleid en het nemen van besluiten. Meer informatie op www.rijssen-holten.nl/panel.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.