Volledig scherm

Rommelmarkt in Vierhouten

VIERHOUTEN - In en rondom het dorpshuis aan de Elspeterbosweg in Vierhouten vindt zaterdag 9 juli de jaarlijkse rommelmarkt plaats

Van 09.00 tot 13.00 uur kunnen bezoekers rondstruinen po de markt. De opbrengsten komen geheel ten goede van het vereniging- en sociaal cultureel leven in Vierhouten. Wie nog spullen heeft staan op zolder of in de schuur die verkocht mogen worden kan die brengen aan het dorpshuis. Donderdag 7 juli halen de medewerkers spullen huis aan huis op. Meer informatie via 0651222934.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.