Volledig scherm

Ronald Snijders swingt in Zutphense Luxor

ZUTPHEN - Ronald Snijders, volgens de Volkskrant de meest swingende fluitist van Nederland, geeft dinsdag 15 november een concert in Luxor.

De fluitist en componist trad onlangs nog op voor de koning tijdens het Koningsconcert in Zwolle en op het North Sea Jazz Festival. Zijn muziek laat zich het best omschrijven als swingende latin-jazz met funk invloeden en een flinke dosis worldbeat. Hij wordt deze avond begeleid de Zutphense Groove Connection. Het optreden begint om 22.00 en is gratis toegankelijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.