Volledig scherm

Rondleiding Bijbelse planten in Kijktuin Nunspeet

NUNSPEET - In de Kijktuin Nunspeet aan de Kienschulpenweg 26 wordt zaterdag 13 augustus een themarondleiding gegeven over Bijbelse planten.

Tijdens de rondleiding worden verhalen verteld bij een aantal planten die in de Bijbel genoemd worden.De rondleiding start om 14.00 uur en deelname kost 10 euro per persoon, inclusief entree en koffie. Ook mensen die alleen de tuinen willen bezichtigen zijn van harte welkom. De tuinen zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.