Volledig scherm

Rosengaerde houdt PREZO gouden keurmerk

DALFSEN - Woonzorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen blijft in het bezit van het PREZO gouden keurmerk.

Dit betekent dat Rosengaerde ‘verantwoorde zorg levert’ en ‘ verantwoord ondernemerschap toont’ met betrekking tot extramurale en individuele zorg, dagactiviteiten, intramuraal verblijf en verblijf inclusief behandeling.
In 2014 kwam Rosengaerde in het bezit van het gouden keurmerk en een onderzoek in maart van dit jaar pakte opnieuw goed uit.
Miep van Es, directeur bestuurder van Rosengaerde, is blij dat Rosengaerde goed op alle veranderingen in de zorg heeft weten in te spelen. Ouderen blijven langer thuis wonen en zijn meer aangewezen op hun netwerk. „Dit keurmerk laat zien, dat wij erin slagen om onze zorg- en dienstverlening op deze nieuwe wijze cliëntgericht goed vorm te geven. We staan in verbinding met de gemeenschap en andere organisaties. Met elkaar zijn we op de goede weg.’’

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.