Volledig scherm

Rouw wandeling Deventer

DEVENTER - De werkgroep ‘Steun bij Verlies en Rouw’ van de vereniging Humanitas Deventer houdt zondag 9 oktober een rouwwandeling.

De wandeling is bestemd voor mensen die kort of langer geleden een dierbare hebben verloren en hierover met lotgenoten in gesprek willen gaan. De wandeling in de bossen aan de rand van Deventer duurt circa 1 uur en start om 10 uur met een korte informele kennismaking. De gezamenlijke afsluiting is rond 12 uur. Deelname bedraagt 5 euro incl. koffie en thee. Informatie en aanmelding: 06-15134592.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.