Volledig scherm

Royal Eagles wint van Rotterdam

ROTTERDAM/ APELDOORN - De basketbalsters van Royal Eagles hebben in de eredivisie met 62-54 gewonnen van Rotterdam. In het Mheenpark begonnen de vrouwen van Royal Eagles wat slap aan de wedstrijd, maar door een aantal driepunters van Esther Fokke werd er in de eerste periode een gat geslagen.

Rotterdam liep in de tweede en derde periode in op de ploeg uit Apeldoorn. Aan het einde van de wedstrijd besliste de Amerikaanse-Israëlische Thea Lemberger met twee driepunters de wedstrijd. Royal Eagles staat met zes punten op de zesde plek.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.