Volledig scherm

Ruurlose survival voor jong en oud

RUURLO - Zwem- en waterpolovereniging Schuurman BZC houdt zondag 9 oktober voor de zeventiende keer de Ruurlose survival. Een puur recreatief gebeuren, voor het hele gezin.
Ook Scouting Ruurlo, boogschietvereniging De Veldhoek, survivalgroep Jan in 't Touw uit Zelhem en Klimbos Achterhoek verlenen hieraan hun medewerking.

De deelnemers kunnen starten tussen 9.30 uur en 12.00 uur bij zwembad De Meene aan de Loolaan. Alle hindernissen sluiten om 13.30 uur. De inschrijfkosten zijn 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar, 8,50 euro vanaf 13 jaar: 8.50 euro. Ook dit jaar is er een mogelijkheid is om voor in te schrijven dat kan via http://goo.gl/forms/nuU7aGR92h. Dit is mogelijk tot vrijdag 7 oktober 18.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.