Volledig scherm

Salvora 50 jaar

RAALTE - Volleybalvereniging Salvora Raalte bestaat 50 jaar. Dit wordt gevierd in de week van 29 augustus tot en met 3 september met diverse activiteiten.

Voor CMV- en jeugdleden is er op vrijdag 2 september een ‘Salvora-Sleepover’ met een overnachting op een bijzondere locatie. De volgende dag staat vanaf 13.00 uur in sportcentrum Tijenraan een volleybalclinic en een reünie op de agenda. De festiviteiten worden zaterdag afgesloten met een feestavond voor alle Salvora leden. Het volledige programma is binnenkort te zien op salvora.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.