Volledig scherm

Samen spelen wordt afgesloten in Flevonice Biddinghuizen

NOORD-VELUWE - In Flevonice wordt zaterdag 25 juni de campagne 'Natuurlijk Samen Spelen!' afgesloten van Jongeren op gezond gewicht Noord-Veluwe.

In de afgelopen weken werden de kinderen van 4 tot en met 12 jaar samen met hun ouders gestimuleerd om vaker te bewegen. Zo zijn er in iedere gemeente spelmiddagen gehouden. Ook in Flevonice in Biddinghuizen staat het in teken van wegen en spelen. Vanuit elke gemeente in de regio vertrekt om 09.30 uur bus naar Flevonice. Rond 10.30 uur zal een dj een spetterende warming up verzorgen en daarna kunnen de kinderen zich uitleven op de glijbaanestafette, foot-golf, botenrace, auto pull en obstacle run. Rond 14.00 uur vertrekt de bus weer naar huis. Deelname is gratis. Wie mee wil doen moet even mailen. Dat kan voor kinderen in Elburg naar tim.jansink@wiel.nl, voor kinderen uit Nunspeet naar rreijers@arendnunspeet.nl of voor kinderen uit Oldebroek naar rhuberts@oldebroek.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.