Wethouder Groothuis en CPO-vereniging Ten Pesel ondertekenen de overeenkomst.
Volledig scherm
Wethouder Groothuis en CPO-vereniging Ten Pesel ondertekenen de overeenkomst.

Samenwekringsovereenkomst twee Elspeetse CPO-verenigingen en gemeente Nunspeet

ELSPEET/NUNSPEET - Twee verenigingen voor collectief particulier overdrachtschap uit Elspeet hebben deze week een overeenkomst gesloten met de gemeente Nunspeet over de ontwikkeling van een woningbouwproject. Het gaat om de verenigingen Ten Pesel en WijBoSa.

In beide gevallen gaat het om woningbouw in de nieuwe wijk Elspeet Noordwest. Er zijn nu drie verenigingen actief in Elspeet, waarmee het totale aantal in eigen beheer ontwikkelde woningen op zeventien komt. Daarnaast is er een vereniging actief voor Molenbeek en zijn er nog twee verenigingen in de voorbereidingsfase. Wethouder Groothuis ondertekende de overeenkomst namens de gemeente Nunspeet.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.