Volledig scherm

SCD'83 Dedemsvaart sluit seizoen af met clubdag

DEDEMSVAART - Voetbalvereniging SCD'83 sluit het seizoen zaterdag 18 juni af met een clubdag voor al haar leden en gezinsleden.

De organisatie heeft deze dag voor een zeer attractief en onderhoudend programma gezorgd, waar jong en oud aan kan deelnemen. Er is onder meer een pannatoernooi, bubblevoetbal en de penaltybokaal. Voor de oudere leden vanaf 55 jaar is er een wedstrijd wandelvoetbal. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een wedstrijd tussen de eerste elftallen uit 1990/1991 en 2005/2006.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.