Volledig scherm

Schaatstrainingsgroep Stokvisdennen uit Dalfsen zoekt met spoed pupillentrainers

DALFSEN - Het schaatsseizoen staat voor de deur, maar de trainersstaf van ijsclub De Stokvisdennen in Dalfsen is nog niet compleet. De club is daarom voor de droogtraining - looptraining met oefeningen - op woensdag op zoek naar een conditietrainer.

Voor de ijstraining op vrijdag wordt nog gezocht naar pupillentrainer, die de pupillen op de binnenbaan van ijsbaan De Scheg in Deventer de basistechniek bijbrengt. Ook zorgt hij of zij ervoor dat ze voldoende snelheid en kracht krijgen om zo spoedig mogelijk naar de buitenbaan te gaan.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met Tebbe Aukema via 06-51512979 of t.aukema@vandrie.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.