Volledig scherm

Schalkhaar ontmoet elkaar

SCHALKHAAR - De regiegroep Schalkhaar heeft het initiatief genomen om samen met Schalkhaar Helpt Elkaar, een ontmoetingsplek te creëren voor alle mensen in Schalkhaar.

Het bestuur van de Nicolaaskerk heeft hiervoor het Koetshuis (naast de kerk) beschikbaar gesteld. Iedere donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur is een vrijwilliger aanwezig om koffie of thee te schenken.De eerste donderdag gaat 27 oktober van start. Er kan worden gekaart of een spel worden gespeeld. Daarnaast is een leestafel aanwezig. Samen met de aanwezigen kan een activiteit worden bedacht voor een volgende keer. Misschien kan er worden gewandeld of muziek worden gemaakt. Voor meer informatie kan iedereen zich melden op donderdagochtend.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.