Hilde de Jong exposeert haar schilderijen met grafische vormen opgebouwd uit meerdere verflagen.
Volledig scherm
Hilde de Jong exposeert haar schilderijen met grafische vormen opgebouwd uit meerdere verflagen. © Kunstraad Dronten

Schilder en keramist exposeren met werk in De Meerpaal in Dronten

DRONTEN - Schilder Hilde de Jong en keramist Joop Siemer exposeren vanaf vrijdag 26 augustus in Dronten met hun werk in De Meerpaal in Dronten.

De Jong schildert kleurrijke doeken met grafische vormen opgebouwd uit meerdere verflagen. Siemer maakt handgevormde solitaire en samengestelde figuren, schalen, potten met deksels gevormd van dieren en andere bijzondere decoraties. De expositie van beide kunstenaars is tot 28 oktober te zien tijdens openingstijden van De Meerpaal. Meer informatie staat op www.kunstraaddronten.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.