Volledig scherm

Schoolparty bij Multimedia Shop in Dedemsvaart

DEDEMSVAART - De succesvolle 'Surf 'n Write' campagne van Schneider schrijfwaren brengt donderdag 30 juni een bezoek aan Multimedia Shop aan de Julianastraat 12 in Dedemsvaart.

Tijdens deze roadshow kan iedereen laten zien hoe goed hij of zij kan surfen op een surfsimulator. Bezoekers maken kans op één van de vier geldprijzen van 500 euro. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om het schrijven met de Schneider-pen zelf te ervaren en zijn er nog diverse andere activiteiten. De avond is van 18.00 tot 21.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.