Volledig scherm

Schoonheidsspecialiste verhuist met huidverbeteringspraktijk Chamomilla naar Vollenhove

VOLLENHOVE/SINT JANSKLOOSTER - Medisch schoonheidsspecialiste Janny Jansen is met haar huidverbeteringspraktijk Chamomilla van Sint Jansklooster naar de Witte Villa aan de Voorpoort in Vollenhove verhuisd.

In de villa zijn vijf behandelruimtes waar een vierkoppig team de huid van mensen behandelt. Jansen had haar praktijk voorheen aan huis en richtte zich vooral op het gezicht. Nu neemt Chamomilla het hele lichaam onder handen met onder meer behandelbanken, waarmee de praktijk een van de eerste huidverzorgingsinstituten in Nederland is die op deze manier werkt. Meer informatie over huidverbeteringspraktijk Chamomilla staat op www.chamomilla.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.