Volledig scherm

Schrijf je eigen Deventer verhaal

DEVENTER - De Bibliotheek Deventer daagt iedereen die een verhaal over de stad heeft te vertellen uit om dit op papier te zetten en in te sturen.

De wedstrijd is een initiatief van het Taal- Digipunt van de bieb.
Het verhaal of gedicht mag niet langer zijn dan 500 woorden en moet voor 25 september worden gemaild naar taaldigipunt@obdeventer.nl of op één van de vestigingen worden langs gebracht. De drie winnaars worden op 30 september bekend gemaakt tijdens het Taalcafé in de Bibliotheek Centrum. De Schrijfwedstrijd wordt gehouden in het kader van de Week van de Alfabetisering. Op de website www.obdeventer.nl/taaldigipunt staat het hele programma.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.