Volledig scherm

Schrijfavond Amnesty International in Wezep

WEZEP - In de bibliotheek aan de Meidoornpassage in Wezep is vrijdag 2 september weer een schrijfavond voor Amnesty Interantional.

De avond wordt georganiseerd door de werkgroep in Wezep. Deze avond worden er brieven geschreven aan de autoriteiten van de Russische Federatie naar aanleiding van de dood van activiste Natalia Estemirova, die in 2009 van dichtbij door haar hoofd werd geschoten. Verder wordt er een brief geschreven aan de autoriteiten van Egypte. Belangstellenden zijn van 18.00 en 19.45 uur welkom om mee te schrijven.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.