Volledig scherm

Schrijfcoaches geven workshop helend schrijven op begraafplaats in Emmeloord

EMMELOORD - Op de begraafplaats in Emmeloord is maandag 12 september een workshop helend schrijven van schrijfcoaches Truus van Keulen en Els Brouwer.

Zij geven creatieve schrijfoefeningen voor orde in de veelheid van gedachten en gevoelens. Van Keulen en Brouwer laten deelnemers schrijven om verbinding te krijgen met het leven, de ander en het lot. De workshop begint om 19.30 uur in het theehuis van de begraafplaats aan de Espelerlaan 69-A. Kosten zijn 15 euro per persoon. Deelnemers moeten zelf pen en papier meenemen. Aanmelden kan bij Truus van Keulen, telefoonnummer 06-22859961.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.