Volledig scherm
A.L. Snijders © Galerie Grote Poot 10

Schrijver A.L. Snijders treedt op tijdens Boekenmarkt

DEVENTER - In het kader van de boekenmarkt houdt schrijver A.L. Snijders zondag 7 augustus in de huiskamergalerie Grote Poot 10 korte optredens.

Snijders was jarenlang leraar Nederlands in Deventer en werd als schrijver/columnist bekend zoor zijn ‘zeer korte verhalen’. Ook zijn schrijversportretten te zien van de sinds kort in Deventer woonachtige tekenaar/cartoonist Siegfried Woldhek. Joep Boerboom komt met zijn biografie over Jan Terlouw en is Ervaarboeken.nl is aanwezig met de nieuwe poëziebundel van dichter Casper de Jong.

De Grote Poot 10 is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de optredens van A.L. Snijders zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.