Volledig scherm

Schrijversvakschool houdt kennismakingslessen in Zwolle

ZWOLLE - Schrijversvakschool Groningen geeft woensdag 31 augustus een openbare les schrijftechnieken op de Verhalenboot aan de Pletterstraat 20 in Zwolle.

De les start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aan het einde van de les licht Pauline Durlacher, directeur van Schrijversvakschool Groningen, het programma voor het komende semester toe. Na afloop is er tijd voor vragen en kan het werk ter lezing worden gegeven voor advies op maat. Deelname is gratis, maar reserveren is gewenst. Dit kan via contact@svsgroningen.nl of 06-14771011.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.