Volledig scherm

Schuldige koppen in het (Even) Museum

BRUMMEN - In het weekend van 3 en 4 september is de kunstkamer van het (Even) Museum ingericht met een stellage van zeven portretten die enigszins schuldig wegkijken.

Ervaar de aanwezigheid van de zeven persoonlijkheden in het midden van de cirkel en draai met ze mee. Voor Marieke Ruijgrok is het werken met een thema vertrouwd. In plaats van drie-dimensionale beelden van hout en papier zijn het nu geschilderde portretten met acryl. Het (Even) Museum bevindt zich in het oude Rabobankgebouw aan het Marktplein in Brummen en is op zaterdag en zondag geopend van 12.00-17.00 uur. De entree is gratis. Meer informatie op www.kunstkring-brummen.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.