Volledig scherm

Scootmobieltocht vanuit Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Landstede Welzijn houdt de eerstvolgende recreatieve scootmobieltocht in Nieuwleusen op woensdag 3 augustus.

De start is om 13.30 uur vanaf de Olmen aan het Oosterveen 21. Vrijwilligers hebben een tocht uitgezet van 20 tot 25 kilometer. De vrijwilligers zijn gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege is er een stop voor koffie of thee.

Meedoen kost 5 euro en opgave is verplicht. Dat kan tot maandag 1 augustus via 088-8508800 of welzijndalfsen@landstede.nl. De laatste tocht van het seizoen is op 7 september.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.