Volledig scherm

SDC Putten koploper na zege bij AZSV

AALTEN – SDC Putten heeft op doelsaldo de koppositie van de hoofdklasse B gegrepen door een knappe uitzege in Aalten op AZSV.

De Puttenaren speelden een sterke eerste helft in Aalten en kwamen na een halfuur op voorsprong. Abelmoumin Cherkaoui trapte een corner en Rob Buter schoot binnen. Een vrije trap van Cherkaoui werd doorgekopt door Kees Pluim voor 0-2.

De tweede helft scoorde AZSV snel tegen door Rick Bouwmeister en daarna werd het een strijd. SDC Putten beleefde 20 lastige minuten, maar kwam uiteindelijk weer bovendrijven. Na een overtreding op Mike Helsdingen in de blessuretijd voltrok Justin van Groen vanaf de stip het vonnis: 1-3.

Hoofdklasse B: AZSV – SDC Putten 1-3 (0-2). 31. Rob Buter 0-1, 37. Kees Pluim 0-2, 46. Rick Bouwmeister 1-2, 90+1. Justin van Groen 1-3 (strafschop).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.