Volledig scherm

SEH Isala Zwolle doet mee aan landelijke SGOrun

ZWOLLE - Medewerkers van de Spoedeisende hulp (SEH) van Isala in Zwolle nemen zaterdag 10 september deel aan de landelijk SGOrun.

Dit is een sponsor-estafetteloop van 75 kilometer. Met de deelname vragen de medewerkers aandacht voor de ontwikkeling van hun jonge vakgebied Spoedeisende Geneeskunde. Door zich te laten sponsoren verdienen de deelnemers geld voor het onderzoeksfonds van SEH Nederland en kan de spoedzorg verder ontwikkeld worden. Mensen kunnen het team van Isala sponsoren via www.sgorun.nl/doneer.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.