Volledig scherm

Seniorensport op sportpark De Verbinding in Stadshagen Zwolle

ZWOLLE - Senioren hebben iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur de kans om op sportpark De Verbinding in Stadshagen te komen sporten.

Het sportprogramma is altijd onder professionele begeleiding en heeft voor iedereen een op maat gemaakt aanbod. Het programma is geheel in samenspraak met senioren tot stand gekomen en er is onder meer jeu de boules, walking football en tennis. Ook zijn er binnenactiviteiten zoals denksporten, kaartspelen en handwerken. Deelname kost 3,50 euro per keer. Een strippenkaart van vijftien keer kost 45 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.