Volledig scherm

Seniorweb en gemeente houden cursus over digitale overheid in Heerde

HEERDE - Seniorweb en de gemeente Heerde houden vanaf woensdag 28 september een cursus over de digitale overheid in Heerde.

Cursisten leren in zes lessen onder meer over het gebruik van de Digi-D, Mijn Overheid en Mijn Toeslagen. Ook is er een toelichting op de website van de gemeente Heerde en op Mijn Isala, het digitale patiëntenportaal van het Zwolse ziekenhuis. De zes lessen zijn wekelijks op woendagochtend vanaf 10.45 uur in MFA De Heerd. Deelname is 8,50 euro per les inclusief een werkboek. Aanmelden kan bij stichting Vérian, telefoonnummer 0578-720001 of op www.heerde.seniorweb.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.