Volledig scherm

Septemberfeest Borculo start al in augustus

BORCULO - Het Septemberfeest Borculo gaat woensdag 31 augustus los met het openstellen van de kermis. Tot en met zondag 4 september viert het dorp alle dagen feest, op zaterdag is de grote finale met een optreden van The Heinoos.

Alle evenementen zijn gratis te bezoeken met uitzondering van de senioren feestmiddag die donderdag vanaf 13.30 uur wordt gehouden. Daarj maken voormalig BZN’ers Jan Keizer en Anny Schilder hun opwachting. De festiviteiten vinden in en om de feesttent op het parkeerterrein aan de Veemarkt plaats.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.