Volledig scherm

SGP-kiesvereniging Zuidoost-Flevoland houdt politieke avond met Statenlid in Dronten

DRONTEN - De SGP-kiesvereniging Zuidoost-Flevoland houdt donderdag 30 juni een politieke avond met het Flevolandse Statenlid Sjaak Simonse in Dronten.

Het thema is 'Principes in de polder!'. Simonse vertelt hoe de SGP bijdraagt aan de leefbaarheid van de samenleving in Zuidoost-Flevoland. Daarnaast komen andere belangrijke Flevolandse thema's ter sprake, zoals natuurbeheer, bereikbaarheid en banengroei. De politieke avond met Sjaak Simonse begint om 19.45 uur in De Lichtboei aan De Boeg 37. Toegang is gratis. Iedereen is welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.