Volledig scherm

Sinterklaasactiviteiten voor kinderen in Zwolle

ZWOLLE - Kinderplatform Go-Kids heeft in de aanloop naar de intocht van sinterklaas in Zwolle op zaterdag 12 november een aantal leuke acties opgezet.

Zo kunnen kinderen uit Zwolle op zoek gaan naar de staf van sinterklaas die door één van zijn pieten verstopt is. Degene die de staf als eerste vindt, mag de intocht beleven op het VIP-deck bij Villa Hofvliet en de staf met de burgemeester overhandigen aan sinterklaas. Ook kunnen kinderen deelnemen aan een kleurwedstrijd om 12 november een 'Meet & Eat' met sinterklaas bij de McDonald's te winnen. De kleurplaat is hier te downloaden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.