Volledig scherm

Skate- en Skeelerschool Stouwdam uit Wezep houdt cursus in Zwolle

ZWOLLE/WEZEP - Skate- en Skeelerschool Stouwdam uit Wezep start op dinsdag 23 augustus met de najaarscursus skaten en skeeleren voor beginners in Zwolle.

De cursus start nabij het kruispunt Dr. Hengeveldweg - Dr. Flekkertweg in Zwolle. De cursus bestaat uit vijf lessen die ieder een uur en een kwartier duren. De lessen worden verzorgd door een gediplomeerd instructeur. Meer informatie en aanmelden via www.stouwdam.nl. Telefonisch inschrijven is ook mogelijk en kan via 06-51471884. Aanmelden kan ook in de schaats- en skeelerspeciaalzaak Stouwdam aan de Rondweg 60 in Wezep.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.