Volledig scherm

Skaten tegen kinderkanker kan tijdens PowerSlide24Kika in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Skaten tegen kinderkanker kan vrijdag 2 en zaterdag 3 september tijdens de dertiende PowerSlide24Kika bij Flevonice in Biddinghuizen.

Deelnemers kunnen 24 uur skaten in estafettevorm voor de strijd tegen kinderkanker. Dat kan in teams van een tot zes personen die zich laten sponsoren. Naast het skaten zijn er allerlei activiteiten op en om de asfaltbaan, zoals een 'snelle rijders ronde' met deelnemers uit het Nationaal Nederlands Skeelerteam en een fout uur, waarin deelnemers verkleed de baan op kunnen. Ook is er muziek en een skatevillage met eten en drinken. De opbrengst van het skate-evenement gaat naar Stichting KiKa. Een ludieke opening van het evenement is om 14.15 uur op de skatebaan aan de Strandgaperweg 20. Toegang is gratis, skaten kost wel geld en is afhankelijk van de teamgrootte. Inschrijven als team kan nog op www.24kika.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.