Volledig scherm

Slob interviewt Abdolah bij Waanders in Zwolle

ZWOLLE - Oud-politicus en directeur van het Historisch Centrum Overijssel Arie Slob interviewt woensdag 26 oktober Kader Abdolah bij Waanders in de Broeren in Zwolle.

Slob gaat tijdens het interview onder meer in op de nieuwe roman van Abdolah 'Salam Europa!' die vanaf 14 oktober in de winkel ligt. Dit boek omschrijft een nooit eerder verteld verhaal over Europa, gezien door de ogen van een nieuwsgierige monarch en door de ogen van Abdolah zelf. De lezing start om 19.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te reserveren via www.waandersindebroeren.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.