Volledig scherm

Smaakmakers Festival in het Reestdal

DE WIJK - In De Wijk in het Reestdal vindt zaterdag 24 en zondag 25 september voor de derde keer het Smaakmakers Festival plaats.

Tijdens dit festival kunnen bezoekers genieten van gerechten met pure en bijzondere ingrediënten, die worden bereid in foodtrucks. Het festival is gratis toegankelijk en bezoekers betalen alleen voor het eten. Zo laten Landschapsbeheer Drenthe en Landschap Overijssel door middel van live cooking zien wat er zoal bereid kan worden met natuurproducten. De bij het landschap en de sfeer passende aankleding en muziek maken het feest compleet en voor de kinderen zijn er diverse activiteiten.

Meer informatie over tijden en locatie op de website.

www.smaakmakersfestival.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.