Volledig scherm
De volleyballers van Dynamo vieren een punt. © archieffoto

Smakelijk tussendoortje voor Dynamo

APELDOORN - Het midweekse klusje op Papendal tegen het Talentteam werd voor Draisma Dynamo een smakelijk tussendoortje. De Apeldoornse volleyballers wonnen donderdag met 0-3 in sets en de standen waren ruim: 17-25, 14-25 en 19-25.

De overtuigende zege betekende dat Dynamo de koppositie in de eredivisie weer overnam van Seesing-Orion, dat woensdag Coolen-Alterno al met 3-0 de baas bleef. Nummer drie Lycurgus heeft wel een wedstrijd minder gespeeld en kan weer bovenaan komen in het gelijkmakende duel.

Zaterdag komt Dynamo alweer in actie. Het speelt dan om 20.00 uur de achtste finale van het bekertoernooi op bezoek bij Arbo Rotterdam.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.