Volledig scherm

SMELT Festival vol zomerse ingrediënten

ZUTPHEN - Shoppen, lekker eten, fun en muziek zijn de ingrediënten van het SMELT Festival op zondag 26 juni in Het Koelhuis.

Om alvast in de vakantiestemming te komen kan jong en oud van 11.00 tot 18.00 uur zowel binnen als buiten genieten van zomerse sferen. Op de markt staan meer dan 20 kramen met kunst, vintage, design, mode, lifestyle en musthaves. Kinderen kunnen een portret laten maken, langs de glitter tattoo stand, knutselen, een foto maken in een fotohuisje, je toekomst laten voorspellen en kastelen bouwen in het zand. Vanuit een oude brandweerwagen draait DJ Old Way platen met de rust en groove uit de jaren ‘30-’80. Op het terrein is van alles te krijgen voor de zoete en hartige trek zoals borrelhapjes en bagels, de Wurstmeister en ijsjes van Pepe’s ijs. Het Koelhuis zorgt cocktails en frisse drankjes. Entree is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.