Volledig scherm

Snoeiwerkzaamheden aan bomen in Oldebroek

OLDEBROEK - In Oldebroek worden in de maand november op verschillende locaties bomen gesnoeid. Het snoeiwerk wordt uitgevoerd met behulp van een zelfrijdende hoogwerker. Hierdoor kan enige verkeershinder ontstaan. Op sommige wegen wordt het verkeer tijdelijk omgeleid, maar enkele wegen worden ook tijdelijk afgesloten.
De snoeiwerkzaamheden zijn maandag 14 november gestart aan de Hogenbrinksweg in Oldebroek. Tijdens de snoeiwerkzaamheden langs deze weg, die een week duren, wordt de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen aan deze weg zijn wel bereikbaar. Na afronden van deze werkzaamheden wordt achtereenvolgens gesnoeid aan de volgende wegen: Vierhuizenweg, Bovenpad vanaf Vierhuizenweg tot Koeleweg, Oude Dijk, Mheneweg Zuid, Ottenweg, Bovendwarsweg, Bovenheigraaf tussen Ottenweg en Broekeroordsweg en Bovenheigraaf tussen Ottenweg en Stationsweg.

​De snoeiwerkzaamheden duren ongeveer een maand. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen met Johan Fidder, adviseur Openbaar Groen, via jfidder@oldebroek.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.