Volledig scherm

Soccer Partners keert terug in Zwolle

ZWOLLE - Kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud kunnen maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juli deelnemen aan Soccer Partners op het sportpark van Be Quick'28 in Zwolle.

Onder professionele begeleiding wordt een gevarieerd voetbalprogramma aangeboden, gecombineerd met een uniek animatieprogramma. Het programma is dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur. De groepen worden in gedeeld op leeftijd en voetbalervaring is niet noodzakelijk. Deelname aan Soccer Partners kost 99 euro. Inschrijven kan via www.soccerpartners.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.