Volledig scherm
© Thinkstock

Sophia's Lust: iedereen podium op voor lustrumconcert

RUURLO - De koninklijke muziekvereniging Sophia's Lust in Ruurlo pakt zaterdagavond groots uit met haar jaarlijkse concert, dat vanwege het 155-jarig bestaan plaatsheeft in sporthal 't Rikkenhage.

Het eigen harmonieorkest en drumband spelen natuurlijk - met liefst 29 oud-leden -, maar ook zijn er optredens met meidenkoor @Seven, de band Joint Adventure (beiden uit Ruurlo) en enkele solozangers en -zangeressen

Het concert in sporthal 't Rikkenhage begint zaterdag om 19.30 uur. Kaarten 7,50 euro aan de kassa, 5 euro in voorverkoop.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.