Volledig scherm

Soundhealing bij Droomkabinet Zwolle

ZWOLLE - In het Dominicanenklooster aan de Assendorperstraat 29 in Zwolle houdt Het Droomkabinet donderdag 18 augustus van 19.30 tot 22.00 uur soundhealing.

De workshop stelt deelnemers in staat om zich los te maken van het altijd aanwezige negatieve denken. Hierbij wordt geluid gebruikt als therapeutische tool om de deelnemers dieper in ontspanning en in een andere laag van bewustzijn te brengen. LifeCoach Lindy Striker en Bep Pierik begeleiden de workshop. Deelname kost 65 euro. Aanmelden via info@zonietcoaching.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.