Volledig scherm

Speeddate voor vrijwilligers in Zwolle

ZWOLLE - Zwollenaren die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, kunnen donderdag 27 oktober speeddaten met vertegenwoordigers van dertig verschillende organisaties die belang hebben bij de hulp van vrijwilligers.

De aanwezige organisaties worden ingedeeld in sectoren en de potentiële vrijwilligers geven bij aanmelding door voor welke sector(en) zij belangstelling hebben. Tijdens het eerste uur worden zes gesprekjes van tien minuten gevoerd. Het tweede uur kan iedereen vrij netwerken en gesprekken voeren. Aanmelden is verplicht en kan via www.zwolledoet.nl. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur in De Drijber in Zwolle.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.