Volledig scherm

Speelgoedbank Elburg zoekt geld voor sinterklaasactie

ELBURG - De Speelgoedbank Elburg is op zoek naar mensen die een financiële bijdrage willen leveren aan het sinterklaasproject.

Dankzij dit project kunnen ook kinderen uit gezinnen met weinig geld een cadeautje verwachten tijdens sinterklaas. Inwoners van de gemeente Elburg met kinderen en een pasje van de Voedselbank kunnen een sinterklaascadeau uitzoeken, maar de Speelgoedbank stelt ook arme gezinnen die geen gebruikmaken van de Voedselbank in de gelegenheid een cadeautje uit te zoeken. Meer informatie via speelgoedbank@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.