Volledig scherm

Speeltuin in Lelystad houdt maandelijkse bingo voor nieuwe speeltoestellen​

LELYSTAD - Speeltuin Schateiland aan de Voorstraat in Lelystad start zaterdag 27 augustus met een maandelijkse bingo voor nieuwe speeltoestellen.

Het geld dat deelnemers inbrengen, gaat in een spaarpotje welk geld uiteindelijk aan nieuwe speelvoorzieningen wordt uitgegeven. De speeltuin draait volledig op subsidies en donaties, waardoor de aanschaf van nieuwe toestellen nu nog niet mogelijk is. De eerste bingo is van 20.00 tot 23.00 uur in Dans- en Partycentrum Overeem aan de Kempenaar 01-48. Kosten zijn 15 euro voor het eerste bingoboekje en 10 euro voor volgende boekjes. Aanmelden is noodzakelijk en kan via een privébericht op de Facebookpagina van Stichting Schateiland Waterwijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.