Volledig scherm

'Spetterende editie' van Midgetgolf Madness in Meppel

MEPPEL - De midgetgolfbaan aan de Jan Tooroplaan in Meppel is zaterdag 27 augustus opnieuw het decor van Midgetgolf Madness.

Het kleine festival presenteert bij deze derde editie een affiche met enkele artiesten die het afgelopen jaar furore maakten in het Nederlandse clubcircuit en op de festivals.

Het publiek kan tussen 14.00 en 00.00 uur genieten van onder meer Rats on Rafts (postpunk), Green Hornet (garagerock), Yorick van Norden (pop), Clean Pete (luisterliedjes), Mark & The Spies (sixtiespop), Los Tiki Boys (surf) en The Kryng (garagerock).

Om middernacht is het festival ten einde en wordt het feest voortgezet in Café Clouso, waarbij de rockband Holland Elektro de afterparty zal verzorgen.Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn te bestellen via de site. Voor bezoekers van ver is er een minicamping. Meer informatie op de site.

www.midgetgolfmadness.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.