Volledig scherm

Sponsorloop door vereniging Zwartsluis

ZWARTSLUIS - De verhuizing van muziekvereniging Voorwaarts Zwartsluis en het opleiden van jeugdleden brengt veel kosten met zich mee.

Daarom houdt de vereniging zaterdag 25 juni een sponsorloop. Om 10.00 uur starten de leden bij het muziekcentrum aan de Museumlaan 2 in Zwartsluis. Vervolgens loopt de stoet via de Zomerdjk door de Vogelbuurt en de Prinsenssenbuurt naar de Barsbeek. Via de Nieuwsluis en het centrum keert de vereniging weer terug naar het VMC. Ieder lid krijgt zijn eigen stempelkaart om dan bij elke stempelpost een stempel op te halen welke voor een vast bedrag staat. Het zijn in totaal 8 stempels wat dus inhoud dat de route ongeveer 8 km is. De bij elkaar gelopen sponsorbedragen zullen ten goede komen voor de vereniging voor onderhoud van (nieuwe) instrumenten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.